We lachen, dansen, koken, bouwen en maken samen muziek! Kom je ook bij ons werken?

Pedagogisch medewerker

Pedagogisch medewerker

Bij SamSam zien we dat kinderen van jongs af aan al vol talenten zitten en geven we ze ruimte voor deze ontdekkingstocht. Zelf broodjes smeren, uit echte bekers drinken en zelf aan- en uitkleden; bij SamSam leren de kinderen zelfredzaam te zijn. Bij SamSam werken we met natuurlijke materialen en kiezen we bewust voor biologisch, suikervrij en vegetarisch eten en drinken. Zo denken we aan de wereld van morgen en dragen wij ons steentje bij aan het gezond en verantwoord opgroeien van onze kinderen.

Een gewone dag bij SamSam is allesbehalve gewoon. Het is een plek waar kinderen, ouders en medewerkers gezien worden en kunnen (op)groeien tot mensen die betrokken zijn bij de (echte) wereld en de mensen om zich heen. Werken bij SamSam betekent werken in een hecht, trouw en divers team. Onze pedagogisch medewerkers hebben echt passie voor kinderen en worden gestimuleerd om zich te blijven ontwikkelen in hun vak en creativiteit.

We hebben drie mooie, unieke locaties in Amsterdam-West:

Kinderdagverblijf SamSam is een kleinschalig kinderdagverblijf in Amsterdam dat veel aandacht heeft voor creatieve en culturele activiteiten. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en worden bij SamSam uitgedaagd om hun fantasie en creativiteit te gebruiken om de wereld en zichzelf te ontdekken. Graag vertellen wij jou wat een baan als pedagogisch medewerker bij SamSam inhoudt.

Wat wij bieden:

  • Een werkplek waar veel aandacht is voor interne en externe activiteiten (theaterlessen, yoga, schooltuinen)
  • Gezellige, sociale collega’s met hart voor kinderen;
  • Een fijne manager waar je altijd bij terechtkunt;
  • Salaris in schaal 6 van de CAO kinderopvang (€2.385 – €3.192 bruto per maand);
  • Volop ruimte om je zelf te ontwikkelen en door te groeien.

Wat wij vragen:

  • Je bent een lieve en enthousiaste pedagogisch medewerker met passie voor kinderen;
  • Je hebt een diploma waarmee je in de kinderopvang mag werken (bijv. pedagogisch medewerker of onderwijsassistent);
  • Je bent ondernemend en bent graag buiten;
  • Je woont in (de buurt van) Amsterdam.
Sharon de Gier
Sharon de GierRecruiter

Enthousiast geworden? Heb jij een kwalificerend diploma voor de kinderopvang (check hier je diploma) en ben jij enthousiast over SamSam? Dan kom ik graag met jou in contact!