Het team

Het team van SamSam maakt SamSam! Wij hebben een hecht, enthousiast, divers, trouw en creatief team medewerkers. Zij zien dat kinderen van jongs af aan al vol mogelijkheden en talenten zitten en geven hen de ruimte voor hun eigen ontdekkingstocht. Échte professionals waar we trots op zijn.

Diversiteit

We kiezen er bewust voor om verscheidenheid in opleiding en achtergrond in het team aan te brengen. Die diversiteit zorgt voor wederzijdse inspiratie en verdieping in het werk. Bij SamSam vinden we het belangrijk dat medewerkers de ruimte krijgen om hun eigen talenten te benutten en ontplooien. Alleen met een gevarieerd team kunnen wij alle kinderen tot bloei laten komen!

Groepshulpen

De pedagogisch medewerkers bij SamSam worden dagelijks ondersteund door groepshulpen. Zij voeren licht huishoudelijk werk uit en zorgen er voor dat de pedagogisch medewerkers zich gedurende de dag op de kinderen kunnen richten.

Ontwikkelen

Bij SamSam vinden we het niet alleen belangrijk dat kinderen zich blijven ontwikkelen, maar ook dat onze medewerkers dit kunnen blijven doen! We besteden veel aandacht aan scholing en coaching van onze medewerkers.