Contact

Heb je een vraag, een opmerking of wil je een wijziging doorgeven over de opvang van je kind? We helpen je graag! Bekijk onze veelgestelde vragen om snel antwoord te vinden op je vraag. Kom je er niet uit? Bekijk hieronder hoe je met ons in contact kunt komen.

Waar gaat je vraag over?

Wijzigingen in de opvang van je kind en aanvragen van ruildagen doe je het makkelijkst via de Konnect OuderApp. Deze informatie komt direct binnen bij de medewerkers op de opvanglocatie van je kind, waardoor we hier snel op kunnen reageren. Daarnaast hebben we op die manier alle communicatie tussen jou als ouder en ons als kinderopvangorganisatie op één plaats vastgelegd.

Ben je je inloggegevens kwijt? Stuur dan een mail naar kindplanning@samsamkinderopvang.nl. Heb je inhoudelijke vragen of onduidelijkheden? Stel dan jouw vraag aan één van de collega’s op de vestiging van jouw kind

Wil je de opvang van jouw kind(eren) stopzetten? Stuur jouw schriftelijke opzegging naar kindplanning@samsamkinderopvang.nl.

Heb je een vraag over een specifieke SamSam-locatie? Neem dan telefonisch of per mail contact op met deze locatie. De contactgegevens van jouw specifieke locatie vind je op de locatiepagina.

Voor vragen over inschrijvingen en wachtlijsten kun je terecht bij onze afdeling Kindplanning. Mailen werkt het makkelijkst! Stuur je e-mail naar kindplanning@samsamkinderopvang.nl. Wij reageren zo spoedig mogelijk!

Heb je een vraag over je maandelijkse factuur, je betaling of incasso? Afdeling Debiteurenbeheer helpt je graag verder.

Stuur een mail naar debiteuren@samsamkinderopvang.nl. Indien je ons telefonisch wilt spreken, kun je dit in je mail aangeven.

Interesse in een baan bij SamSam? Neem contact op met onze recruiters via recruitment@samsamkinderopvang.nl. Ook voor vragen over onze vacatures of de status van jouw sollicitatie kun je bij hen terecht.

Heb je een andere vraag of opmerking? Vul dan ons contactformulier onderaan deze pagina in of stuur een mail naar info@samsamkinderopvang.nl.

Onze locaties

Locaties Amsterdam

Locatie Amstelveen

Contact opnemen

Heb je een andere vraag, opmerking, of wil je misschien een klacht indienen? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hoe wil je dat we contact met je opnemen?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.