Meewerkend Assistent Locatiemanager 

Kinderdagverblijf SamSam is een kleinschalig kinderdagverblijf in Amsterdam dat veel aandacht heeft voor creatieve en culturele activiteiten. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en worden bij SamSam uitgedaagd om hun fantasie en creativiteit te gebruiken om de wereld en zichzelf te ontdekken. Bij SamSam zien we dat kinderen van jongs af aan al vol talenten zitten en geven we ze ruimte voor deze ontdekkingstocht. Zelf broodjes smeren, uit echte bekers drinken en zelf aan- en uitkleden; bij SamSam leren de kinderen zelfredzaam te zijn. Bij SamSam werken we met natuurlijke materialen en kiezen we bewust voor biologisch, suikervrij en vegetarisch eten en drinken. Zo denken we aan de wereld van morgen en dragen wij ons steentje bij aan het gezond en verantwoord opgroeien van onze kinderen. 

 

Heb jij ervaring in de kinderopvang en ben je toe aan een volgende stap? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Meewerkend Assistent leidinggevende!  

Onze locatie ligt op een bruisende plek middenin Amsterdam en beschikt over dagopvang. De locatie bestaat uit een doorlopende ruimte met verschillende uitdagende en gezellige hoeken waar kinderen kunnen ontdekken en spelen en beschikt over een grote tuin. Deze groene tuin ligt beschut en beschermd en is daarom ideaal voor jonge kinderen. De tuin is onder andere ingericht met een groentetuintje, klim- en klautermateriaal, een zandbak, een waterbaan, een speelkeukentje en een verstopplekje.  

Als onze nieuwe assistent leidinggevende ben jij het aanspreekpunt en visitekaartje van een locatie. Je hebt contact met ouders, doet bestellingen voor de locatie en pakt de administratieve werkzaamheden op. Je geeft rondleidingen aan geïnteresseerde ouders en ondersteunt de locatiemanager waar nodig. Daarnaast sta je ook nog zo een 80% van je functie op de groep. Deze uitdagende combinatie stemmen we uiteraard af tijdens de kennismaking. Een mooie combinatiefunctie voor een pedagogisch medewerker die toe is aan een nieuwe stap!  

Wat wij bieden: 

 • Uitdagende baan voor 24-36 uur per week waarvan 80 % op de groep en 20 % andere werkzaamheden;  
 • Mooie nieuwe stap voor een pedagogisch medewerker die zich verder wil ontwikkelen en wil groeien;  
 • Een gezellig en gedreven team;  
 • Alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën;  
 • Manager die altijd voor je klaar staat;  
 • Salaris in schaal 7 van de CAO kinderopvang (€2.818 – €3.762 obv 36 uur) 
   

Wat wij vragen: 

 • Je hebt een diploma waarmee je in de kinderopvang mag werken;  
 • Je hebt ruime ervaring als pedagogisch medewerker en bent toe aan een volgende stap;  
 • Je bent verantwoordelijk, houdt overzicht en weet anderen te enthousiasmeren;  
 • Je houdt van buiten zijn en gaat graag op ontdekking met kinderen.  

 

 

 

Michelle Kranendonk
Michelle KranendonkRecruiter

Enthousiast geworden? Heb jij een kwalificerend diploma voor de kinderopvang (check hier je diploma) en ben jij enthousiast over SamSam? Dan kom ik graag met jou in contact!