Locatiemanager kinderopvang

Ben jij een enthousiaste locatiemanager die op zoek is naar een nieuw avontuur? Ben jij gedreven, energiek en pas je in een organisatie die volop in beweging is? Lees dan snel verder, SamSam zoekt namelijk een nieuwe locatiemanager. 

SamSam
Kinderdagverblijf SamSam is een kleinschalig kinderdagverblijf in Amsterdam dat veel aandacht heeft voor creatieve en culturele activiteiten. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en worden bij SamSam uitgedaagd om hun fantasie en creativiteit te gebruiken om de wereld en zichzelf te ontdekken. Bij SamSam zien we dat kinderen van jongs af aan al vol talenten zitten en geven we ze ruimte voor deze ontdekkingstocht. Zelf broodjes smeren, uit echte bekers drinken en zelf aan- en uitkleden; bij SamSam leren de kinderen zelfredzaam te zijn. Bij SamSam werken we met natuurlijke materialen en kiezen we bewust voor biologisch, suikervrij en vegetarisch eten en drinken. Zo denken we aan de wereld van morgen en dragen wij ons steentje bij aan het gezond en verantwoord opgroeien van onze kinderen. 

Locatiemanager  
Als locatiemanager bij SamSam ben je verantwoordelijk voor 2 locaties in Amsterdam West met 4 KDV groepen en 1 BSO groep. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de locatie, met alles wat daarbij komt kijken! Zo ben je het eerste aanspreekpunt en een fijne manager voor jouw medewerkers. Jij zorgt voor een optimaal werkklimaat, dat medewerkers op hun plek zitten en zich kunnen blijven ontwikkelen. Je voert overleggen met jouw team en ziet erop toe dat het pedagogisch beleid en de visie van SamSam worden nageleefd. Daarnaast heb je contact met ouders/klanten en zorg je dat de locatie optimaal draait. Je maakt roosters, hebt contact met externe partijen en voert overleggen met de clustermanager en label directeur. Kortom; een veelzijdige functie waarbij je veel schakelt en geen dag hetzelfde is! 

SamSam is groeiende  
SamSam heeft momenteel 2 locaties, maar de in totaal 5 locaties van Kidtopia & Big Ben Kids zullen ook SamSam worden. Dit betekent dat deze locaties langzaamaan omgevormd worden tot SamSam. Een leuke uitdaging waar we momenteel veel tijd en energie in steken om dit zo goed en bewust mogelijk te doen. Als locatiemanager in deze functie zul je verantwoordelijk zijn voor twee Kidtopia vestigingen die dit jaar nog SamSam zullen worden. In deze rol weet je daarom niet alleen de rust te bewaren en ben je het vertrouwde gezicht voor jouw team, maar weet je hen ook te enthousiasmeren en deze transitie in goede banen te leiden! 

Wat wij vragen 

 • Jij bent een echte SamSam’er: iemand met energie, een doener, die houdt van creativiteit en graag buiten is; 
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding; 
 • Je hebt ervaring als locatiemanager in de kinderopvang; 
 • Je bent een fijne manager; empathisch, open en toegankelijk;  
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 3 dagen per week;  
 • Je woont in (de buurt van) Amsterdam. 

Wat wij bieden

 • Uitdagende functie bij een organisatie die volop in beweging is; 
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en verder te groeien; 
 • Gezellige en positieve werkomgeving met enthousiaste collega’s; 
 • Salaris in schaal 9 van de CAO kinderopvang; 
 • Laptop en telefoon; 
 • Gratis sporten bij SportCity. 
Sharon de Gier
Sharon de GierRecruiter

Enthousiast geworden? Heb jij een kwalificerend diploma voor de kinderopvang (check hier je diploma) en ben jij enthousiast over SamSam? Dan kom ik graag met jou in contact!