Interim Locatiemanager Kinderopvang

Ben jij een enthousiaste locatiemanager die op zoek is naar een nieuw avontuur? Ben jij gedreven, energiek en pas je in een organisatie die volop in beweging is? Lees dan snel verder, SamSam zoekt namelijk een nieuwe tijdelijke locatiemanager. 

Wat wij vragen: 

  • Je hebt ervaring als locatiemanager in de kinderopvang; 
  • Je bent een fijne manager; empathisch, open en toegankelijk;  
  • Je bent beschikbaar vanaf mei tot half januari voor 24 uur per week;  
  • Je woont in (de buurt van) Amsterdam. 

Wat wij bieden:  

  • Uitdagende functie bij een organisatie die volop in beweging is; 
  • Gezellige en positieve werkomgeving met enthousiaste collega’s; 
  • Een passend uurtarief voor jou werkzaamheden als locatiemanager; 
  • Laptop en telefoon; 

 

Locatiemanager
Als locatiemanager bij SamSam ben je verantwoordelijk voor 2 locaties in Amsterdam-West. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van deze locaties, met alles wat daarbij komt kijken! Zo ben je het eerste aanspreekpunt en een fijne manager voor jouw medewerkers. De personeelsplanning nemen wij uithanden en hier heb jij dan ook geen omkijken naar. Jij zorgt voor een optimaal werkklimaat, dat medewerkers op hun plek zitten en zich kunnen blijven ontwikkelen. Je voert overleggen met jouw team en ziet erop toe dat het pedagogisch beleid en de visie van SamSam worden nageleefd. Daarnaast heb je contact met ouders/klanten en zorg je dat de locatie optimaal draait. Je hebt contact met externe partijen en voert overleggen met de clustermanager en label directeur. Kortom; een veelzijdige functie waarbij je veel schakelt en geen dag hetzelfde is!  

SamSam
Kinderdagverblijf SamSam is een kleinschalig kinderdagverblijf in Amsterdam dat veel aandacht heeft voor creatieve en culturele activiteiten. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en worden bij SamSam uitgedaagd om hun fantasie en creativiteit te gebruiken om de wereld en zichzelf te ontdekken. Bij SamSam zien we dat kinderen van jongs af aan al vol talenten zitten en geven we ze ruimte voor deze ontdekkingstocht. Zelf broodjes smeren, uit echte bekers drinken en zelf aan- en uitkleden; bij SamSam leren de kinderen zelfredzaam te zijn. Bij SamSam werken we met natuurlijke materialen en kiezen we bewust voor biologisch, suikervrij en vegetarisch eten en drinken. Zo denken we aan de wereld van morgen en dragen wij ons steentje bij aan het gezond en verantwoord opgroeien van onze kinderen. 

 

Ben jij klaar voor een nieuwe maar tijdelijke uitdaging en kun je niet wachten om met ons in contact te komen? Recruiter Michelle is bereikbaar op 06-27031522, of solliciteer direct! 

Michelle Kranendonk
Michelle KranendonkRecruiter

Enthousiast geworden? Heb jij een kwalificerend diploma voor de kinderopvang (check hier je diploma) en ben jij enthousiast over SamSam? Dan kom ik graag met jou in contact!