Avontuurlijke Locatiemanager bij SamSam Kinderopvang in Amsterdam (minimaal drie dagen per week)

Ben jij een enthousiaste Locatiemanager die op zoek is naar een nieuw avontuur?  Krijg je energie van kunnen werken in een organisatie die volop in beweging is? Wil je organisaties en teams graag verder helpen ontwikkelen? En heb je oog voor de natuur, de wereld en mensen om je heen? Lees dan snel verder, misschien past de vacature van Locatiemanager bij SamSam jou dan heel goed!  

SamSam
Kinderdagverblijf SamSam is een uitdagende kinderopvang waar we zorgen voor de natuur en voor elkaar. Wij hebben zeven locaties in Amsterdam en zijn een label van Samenwerkende Kinderopvang. SamSam heeft veel aandacht voor creatieve en culturele activiteiten. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en worden bij SamSam uitgedaagd om hun fantasie en creativiteit te gebruiken om de wereld en zichzelf te ontdekken. Bij SamSam zien we dat kinderen van jongs af aan al vol talenten zitten en geven we ze ruimte voor deze ontdekkingstocht. Zelf broodjes smeren, uit echte bekers drinken en zelf aan- en uitkleden; bij SamSam leren de kinderen zelfredzaam te zijn. Bij SamSam werken we met natuurlijke materialen en kiezen we bewust voor biologisch, suikervrij en vegetarisch eten en drinken. Zo denken we aan de wereld van morgen en dragen wij ons steentje bij aan het gezond en verantwoord opgroeien van onze kinderen.   

Locatiemanager  
Als Locatiemanager zorg je voor het zo goed mogelijk functioneren van 2 locaties in Amsterdam West met 4/5 KDV groepen en nu 1 en straks 2 BSO groepen (de locaties zijn heel dicht bij elkaar gevestigd). De locatie functioneert nog niet zo lang onder SamSam. Je begeleidt de transitie van de locaties naar SamSam en zorgt voor het dagelijks zo goed mogelijk reilen en zeilen van de locaties, met alles wat daarbij komt kijken! Zo ben je het eerste aanspreekpunt en een fijne manager voor jouw medewerkers. Jij zorgt voor een optimaal werkklimaat, dat medewerkers op hun plek zitten en zich kunnen blijven ontwikkelen.  

Je voert overleggen met jouw team en ziet erop toe dat het pedagogisch beleid en de visie van SamSam worden nageleefd. Daarnaast heb je contact met ouders/klanten en zorg je dat de locatie optimaal draait. Je werkt samen met enkele Assistent Leidinggevenden. Als Locatiemanager zorg je voor de basisroosters; de periodieke roosters en de korte termijn planning worden gemaakt door een centrale planningsafdeling van SamSam. Je hebt contact met externe samenwerkingsorganisaties en voert overleggen met de Regiomanager en label Directeur. Tot slot werk je samen met nog drie andere Locatiemanagers. Kortom; een veelzijdige functie waarbij je veel schakelt, veel kunt samenwerken en geen dag hetzelfde is!  

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en kun je niet wachten om met ons in contact te komen? Recruiter Michelle is bereikbaar op 06 – 270 315 22, of solliciteer direct!  

Wat wij vragen  

 • Jij bent een echte SamSam’er: iemand met passie en energie, een doener;  
 • Je houdt van creativiteit, een uitdaging en bent graag buiten;  
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;  
 • Je hebt ervaring als Locatiemanager in de kinderopvang;  
 • Je bent een fijne en stabiele manager; empathisch, faciliterend en coachend, open en toegankelijk;  
 • Je hebt ervaring met het coachen en begeleiden van teams in veranderingen;  
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 3 dagen per week;   
 • Je woont in (de buurt van) Amsterdam.    

Wat wij bieden 

 • Een veelzijdige functie bij een organisatie die volop in beweging is;  
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kinderopvang (schaal 10);  
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en verder te groeien;  
 • Een gezellige en positieve werkomgeving met enthousiaste collega’s;  
 • Een laptop en telefoon;  
 • Gratis sporten bij SportCity.  
Michelle Kranendonk
Michelle KranendonkRecruiter

Enthousiast geworden? Heb jij een kwalificerend diploma voor de kinderopvang (check hier je diploma) en ben jij enthousiast over SamSam? Dan kom ik graag met jou in contact!